Глумац Андрија Кузмановић се прошле године, на прагу четрдесетих, остварио у улози оца, када је његова тадашња партнерка на свет донела сина.

Они су добили дечака коме су дали изузетно лепо и старинско име Игњат.

Фото: АТА имагес

 

 

Медији су тада писали да се шушкало да је бебу добио са једном својом блиском пријатељицом, која му је у једном тренутку постала и емотивна партнерка.

Међутим, глумац се није оглашавао тим поводом, па нема сигурних информација о његовом односу са мајком малог Игњата, те у ком моменту су били партнери, да ли су уопште били партнери или само пријатељи.

Глумац се сада нашао у главној улози у представи “Крамер против Крамера”, чија је премијера недавно била у Београдском драмском позоришту, а која говори о разарању породице.

Андрија је овом приликом за медије говорио о томе како се сналази у улози родитеља.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Верујем да ћу бити све успешнији, моја ситуација је таква да не живим са својим сином, али се трудим колико могу. Сигуран сам да ћемо из године у годину, како он буде све старији, бити све ближи - искрен је Кузмановић, те је открио чему су га научили родитељи, што ће преносити на сина.

- Мене су моји родитељи научили да све ствари могу да се искомуницирају, да се разумеју. Ми смо били несташни, одрастао сам у блоку, бетон ме је сачекао, али су нас научили како да будемо људи и да сачувамо у себи праве вредности, и да то пренесемо на млађе генерације - рекао је Андрија за Блиц.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: