Glumac Andrija Kuzmanović se prošle godine, na pragu četrdesetih, ostvario u ulozi oca, kada je njegova tadašnja partnerka na svet donela sina.

Oni su dobili dečaka kome su dali izuzetno lepo i starinsko ime Ignjat.

Foto: ATA images

 

 

Mediji su tada pisali da se šuškalo da je bebu dobio sa jednom svojom bliskom prijateljicom, koja mu je u jednom trenutku postala i emotivna partnerka.

Međutim, glumac se nije oglašavao tim povodom, pa nema sigurnih informacija o njegovom odnosu sa majkom malog Ignjata, te u kom momentu su bili partneri, da li su uopšte bili partneri ili samo prijatelji.

Glumac se sada našao u glavnoj ulozi u predstavi “Kramer protiv Kramera”, čija je premijera nedavno bila u Beogradskom dramskom pozorištu, a koja govori o razaranju porodice.

Andrija je ovom prilikom za medije govorio o tome kako se snalazi u ulozi roditelja.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Verujem da ću biti sve uspešniji, moja situacija je takva da ne živim sa svojim sinom, ali se trudim koliko mogu. Siguran sam da ćemo iz godine u godinu, kako on bude sve stariji, biti sve bliži - iskren je Kuzmanović, te je otkrio čemu su ga naučili roditelji, što će prenositi na sina.

- Mene su moji roditelji naučili da sve stvari mogu da se iskomuniciraju, da se razumeju. Mi smo bili nestašni, odrastao sam u bloku, beton me je sačekao, ali su nas naučili kako da budemo ljudi i da sačuvamo u sebi prave vrednosti, i da to prenesemo na mlađe generacije - rekao je Andrija za Blic.

(Blic)

BONUS VIDEO: