Оно што је многима познато јесте да певач има чак шесторо деце које је добио из два брака.

Од малена је имао проблеме са здрављем

- Имао сам проблема са бубрегом већ од 5. или 6. године. Оперише ме доктор Јозеф Кафка, Јеврејин, практично ми је спасао живот јер је бубрег био толико иструлио да то није нормално. Изгубио сам бубрег са седам година. Отац је морао да се врати из Немачке након два дана, да спасава живот сину, све што је зарадио давао је на моје лечење. Зато ја не дам на њих никад, на родитеље, без обзира на то и да нису такви, ја опет не дам на њих.

Ко су деца Баје Малог Книнџе?

Бајина најстарија наследница је ћерка Смиљана која је завршила медицину. Атрактивна је црнка и веома је популарна на друштвеним мрежама.

Средња је ћерка Љиљана која живи у Америци где успешно игра тенис и завршила је мастер на колеџу.

Она, такође, воли да посећује и луксузне дестинације са којих често објављује провокативне фотографије.

Фото: Инстаграм принтскрин/bajamaliknindza_official

 

Најмлађа певачева ћерка је Анђелија студира на Факултету за продукцију и режију, а и она је, баш као и њене сестре, активна на друштвеним мрежама.

Син Ненад завршио је Саобраћајну школу, а оно што је посебно занимљиво јесте чињеница да је рођен истог дана када и певач.

У другом браку добио близанце

Баја је са првом супругом добио три ћерке и сина, док му друга жена Дијана подарила два сина - Гаврила и Данила.

Певач неретко у својим изјавама истиче да му је породица на првом месту и да је поносни отац шесторо деце. Каже да је често био одсутан, али се сада труди да надомести време са децом.

Брак са Дијаном

Фолкер је проговорио и о интими, о којој такође ретко прича, па истакао да му је другу супругу Дијану сам бог послао у живот, те признао да га је она много променила.

Фото: АТА имагес

 

- Она је моја најискренија љубав досад. Она ме је смирила и променила. Камо среће да сам је раније срео. Заједно смо 10 година, упознао сам је испред мењачнице и одмах пољубио. Венчали смо се пре неколико година на Санторинију и имамо два сина - рекао је Баја, па се дотакао родитељства у којем, због природе посла, није учествовао онолико колико је желео.

- Сваки моменат с мојом децом ми је најбитнији. Нисам био уз њих јер сам често путовао због наступа, али сваки свој слободан дан гледам да им посветим. По три месеца сам умео да проведем на другом континенту. Деца су ми музички надарена, али не знам имају ли такве амбиције. Не стиже се лако до успеха у овом послу - рекао је Баја.

Певач је често говорио о родитељима и пореклу, што је и опевао у својим песмама, па открио да је његова баба у то време била фатална жена.

Фото: Инстаграм принтскрин/bajamaliknindza_official

 

- Баба нас је подизала, рано је остала без мог деде Мирка, она је све подизала. Била је много лепа жена, али није хтела да се удаје. Просили су је генерали. У ово време је немогуће да има таквих жена, ја то још нисам срео.

- Отац ми је такав, какав је, има 81 годину, а као младић је. Контра сам од њега тотално, возио је неке моторе по Немачкој. Деда ми је дао тај надимак, већ 42 године је тај надимак. Увек, кад је пио ракију неку, каже: 'Баја Мали Книнџа сам добио у Книну, био сам много мали растом, баба нека је рекла: 'Ено га мали Книнџа.' Мислим да је пресудна била поезија кад сам почео да пишем све то. Врло је интересантно изгледало, вршио сам попис - закључио је Баја у емисији "Премијера викенд-специјал".

- Код мене ништа није ишло лако. Онда када су мислили да сам најбогатији тада сам спавао негде у кецу у кукурузима, тамо негде у Сурчину. Ето, једном се десило да сам најваљен негде да певам и један од уредника ми је отео микрофон и рекао нећеш певати. Па и то ми се дешавало. Међутим, тог су уредника нашли сутрадан у гипсу не знам ја шта је било. Дружио сам се ја и са људима са друге стране закона, али никада нисам подлегао томе - нашалио се певач и навео да се он стварно оклизнуо сутрадан.

БОНУС ВИДЕО: