Певач Горан Жижак у народу познатији као Ди-џеј Крмак признао је да је недавно обмануо јавност. Пре неколико дана се појавила вест да је Крмак уложио новац у изградњу станова у насељу Београд на води, али како признаје истина је другачија.

- Урадили смо малу најави за песму која је изашла пре неколико дана, пошто се ради о једној тако декларисаној песми. Прича је у вези сиромаштва и богаства, како људи данас воле новац и трче за парама. Одлучио сам да направим једну такву причу да буде као у стара времена када су морали да се жене или удају из богате породице, љубав није била битна – признао је он и објаснио истину.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Сада сам направио песму, али за данашње време и испричао кад бих имао пара шта бих урадио. Прича се да могу да буем луд ако имам добру залеђину. Што се тиче Београда на води, када смо већ тамо снимали спот, снимили смо још један кратак видео за најаву да би људи више обратили пажњу. Прича се како сам ја дошао као принц из арапских земаља и да сам новац уложио у изградњу. То је била шала и добра зезанција, али видите да су се многи упецали.

Још једна мистерија о којој се годинама уназад распредају приче је и образовање Ди-џеј Крмка. Нагађа се како је међу најобразованијим певачима и да је завршио чак три факултета. Међутим, да ли је то истина или не - остало је мистерија.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Тај одговор никоме не говорим. Схватио сам одавно да човек мора нешто и да остави за себе. Не можемо све да откривамо, мора да буде и нека енигма. Тако и нека остане. Довољан је мој вокабулар, па нека процене сами. Одговор је таман како треба – казао је певач за "Гранд" кроз смех.

БОНУС ВИДЕО: