Наиме, пре годину дана полицајац Марко зауставио је девојку због пребрзе вожње и тог дана почиње њихова љубавна прича. На годишњицу њихове везе, Марко је испланирао изненађење и на истом месту зауставио своју девојку и запросио је.

Он за хрватске медије открио детаље свог изненађења.

- Дуго сам размишљао како би тај тренутак могао да изгледа и много идеја ми је пало на памет, али сам на крају закључио да то мора бити нешто што није свакодневно и нешто што нас описује и како је наша прича почела - открива Марко за Индекс и додаје да су припреме за тај дан трајале око два месеца јер је све морало бити добро усклађено и припремљено. 

У договору са колегиницом

- Знао сам радно време своје веренице, односно договорио сам се са њеном колегиницом која договара распоред да мора да ради ујутру тог дана јер јој спремам изненађење - наставља Марко и открива како је знао којом рутом ће вереница возити од посла до куће. Одмах га је препознала јер је знала да је тог дана био на послу.

- Да се ​​зауставим на првом згодном месту? - упитала га је смејући се чим је спустила прозор. Пре годину дана, када ју је Марко зауставио због пребрзе вожње, обратио јој се управо тим речима, замоливши је да се заустави на одговарајућем месту, објаснио јој какав је прекршај направила и рекао јој да ако има услове може да добије само упозорење.

Фото: Policijska uprava sisačko-moslavačka

 

Своју драгу је поново зауставио у вожњи, али овога пута са прстеном и цвећем у руци.

Када је пришао њеном возилу, била је збуњена јер није разумела зашто се понаша тако професионално и зашто је тражио да изађе из возила.

- Када је изашла, извадио сам кутију из гепека мотора и клекнуо испред ње. Видело се да је била изненађена, а сузе радоснице су биле довољан показатељ среће - прича Марко. 

"Сви заинтересовани за нашу причу"

- Сви су се обрадовали и сви су били одушевљени мојом идејом јер кажу да је заиста оригинална. Наравно, ту и тамо има и лоших коментара - признаје Марко, али и додаје да има више људи којима је њихова прича веома занимљива него тек упознавање, па до веридби. 

Фото: Policijska uprava sisačko-moslavačka

 

Открива да још нису одредили датум венчања јер мисле да имају времена.

На питање да ли планира да уради нешто овако занимљиво на свадби, он одговара: 

- Када бих вам рекао да планирам да урадим нешто отмено на венчању, то не би било занимљиво.

Како су навели из полицијске станице Сисак, њихова прича је доказ да љубав може пронаћи пут и у најнеочекиванијим ситуацијама.

- Полицијска управа сисачко-мославачка им жели све најбоље у њиховом будућем заједничком животу - навели су они у објави.

(Index.hr)

БОНУС ВИДЕО: