Naime, pre godinu dana policajac Marko zaustavio je devojku zbog prebrze vožnje i tog dana počinje njihova ljubavna priča. Na godišnjicu njihove veze, Marko je isplanirao iznenađenje i na istom mestu zaustavio svoju devojku i zaprosio je.

On za hrvatske medije otkrio detalje svog iznenađenja.

- Dugo sam razmišljao kako bi taj trenutak mogao da izgleda i mnogo ideja mi je palo na pamet, ali sam na kraju zaključio da to mora biti nešto što nije svakodnevno i nešto što nas opisuje i kako je naša priča počela - otkriva Marko za Indeks i dodaje da su pripreme za taj dan trajale oko dva meseca jer je sve moralo biti dobro usklađeno i pripremljeno. 

U dogovoru sa koleginicom

- Znao sam radno vreme svoje verenice, odnosno dogovorio sam se sa njenom koleginicom koja dogovara raspored da mora da radi ujutru tog dana jer joj spremam iznenađenje - nastavlja Marko i otkriva kako je znao kojom rutom će verenica voziti od posla do kuće. Odmah ga je prepoznala jer je znala da je tog dana bio na poslu.

- Da se ​​zaustavim na prvom zgodnom mestu? - upitala ga je smejući se čim je spustila prozor. Pre godinu dana, kada ju je Marko zaustavio zbog prebrze vožnje, obratio joj se upravo tim rečima, zamolivši je da se zaustavi na odgovarajućem mestu, objasnio joj kakav je prekršaj napravila i rekao joj da ako ima uslove može da dobije samo upozorenje.

Foto: Policijska uprava sisačko-moslavačka

 

Svoju dragu je ponovo zaustavio u vožnji, ali ovoga puta sa prstenom i cvećem u ruci.

Kada je prišao njenom vozilu, bila je zbunjena jer nije razumela zašto se ponaša tako profesionalno i zašto je tražio da izađe iz vozila.

- Kada je izašla, izvadio sam kutiju iz gepeka motora i kleknuo ispred nje. Videlo se da je bila iznenađena, a suze radosnice su bile dovoljan pokazatelj sreće - priča Marko. 

"Svi zainteresovani za našu priču"

- Svi su se obradovali i svi su bili oduševljeni mojom idejom jer kažu da je zaista originalna. Naravno, tu i tamo ima i loših komentara - priznaje Marko, ali i dodaje da ima više ljudi kojima je njihova priča veoma zanimljiva nego tek upoznavanje, pa do veridbi. 

Foto: Policijska uprava sisačko-moslavačka

 

Otkriva da još nisu odredili datum venčanja jer misle da imaju vremena.

Na pitanje da li planira da uradi nešto ovako zanimljivo na svadbi, on odgovara: 

- Kada bih vam rekao da planiram da uradim nešto otmeno na venčanju, to ne bi bilo zanimljivo.

Kako su naveli iz policijske stanice Sisak, njihova priča je dokaz da ljubav može pronaći put i u najneočekivanijim situacijama.

- Policijska uprava sisačko-moslavačka im želi sve najbolje u njihovom budućem zajedničkom životu - naveli su oni u objavi.

(Index.hr)

BONUS VIDEO: