Излагања о фудбалу од стране Радета Богдановића, посебно актуелним темама везаним за Европско првенство, изузетно су гледана и слушана.

Раде Богдановић, некадашњи фудбалер Жељезничара из Сарајева, Вердера, Атлетика из Мадрида и јапанских клубова, човек је без длаке на језику, прича оно што народ воли да чује, не штеди у критикама. Али, често уме да претера.

Фудбалски менаџер Мирослав Несторовић сматра да Раде Богдановић гради нову каријеру и како сам каже, то му се не свиђа.

- Ко су ови ликови по телевизијама?! То је најбоље објаснио Војислав Шешељ кад се вратио из Хага, из затвора, кад је видео толики број некаквих аналитичара. Да га не парафразирам, зна се о чему причам. Шта је сад - запитао се Мирослав Несторовић и наставио:

Фото: Н. Параушић

 

 

- Гледам извештаје, слушам коментаре на телевизијама, читам новине и портале. Нема смисла, нико од тих "паметних" и "генијалних" коментатора на ТВ није рекао о чему се стварно ради. Ниједну реч! Само пљувачина! Генијалци са ТВ, овај Богдановић који све зна... Не виде људи фудбал, већ само пљују. Нема смисла ово што раде по Пиксију.

Агент који је у Црвену звезду доводио играче из Јужне Америке попут Сегунда Кастиља, Франклина Саласа, Ернана Баркоса и Мауриција Молине не воли када се пљује по колегама.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Колико је Кристијано Роналдо дао голова за Португал на ЕП? Колико су моћни играчи из Саудијске Арабије на овом ЕП, у односу на раније игре? Једино овај момак из Француске, Нголо Канте игра. Али, он трчи, па трчи, где год да га ставиш. Није спорно. Говорим о нечему другом. Зашто наши људи не желе и неће да виде. Видим да је овај Раде Богдановић направио каријеру пљујући по другима. Има га на свакој реклами, не скида се са телевизија - оценио је Несторовић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: