Током актуелног Европског првенства у фудбалу Раде Богдановић ангажован је на РТС-у као стручни консултант.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Наиме, Богдановић и његова супруга Александра имају троје деце, најстарија ћерка је Кристина (рођена 1. јуна 1994. године у Јужној Кореји), друга се зове Марија (рођена 17. октобра 2000. године у Немачкој), а трећа је Софија (рођена 26. јула 2007. године у Шпанији), писали су домаћи медији.

Најстарија ћерка Кристина привлачи велику пажњу својим објавима на Инстаграму и сви кажу да је права лепотица.

 

 

Кристина је згодна и атрактивна бринета и често на мрежама објављује слике у занимљивим одевним комбинацијама, као и слике са егзотичних дестинација, које воли да посећује.

Увек је савршено стилизована и пази на сваки модни детаљ.

"Супругу сам упознао на аутобуској станици"

Раде Богдановић бритког језика често долази у центар пажње својим изјавама, а током Мундијала у Катару био је гост Радио Телевизије Србије где је говорио о томе како је упознао своју супругу Александру.

 

 

- Причали смо о фудбалу, била је тема да ли жене треба да иду доле или не, шта треба нашим репрезнтативцима… Морам да вам кажем, ја сам у животу имао три ауторитета. Један ми је био покојни отац, други ми је мајка Нада и трећи ми је супруга с којом се забављам од 4. јануара 1989. године. У 12 сати и 30 минута на аутобуској станици Грбавица смо се упознали, она у зеленој “монт” јакни, а ја после тренинга - рекао је тада Раде Богдановић.

 

 

Подсетимо, Богдановић је својевремено био одличан фудбалер (нападач), а зенит своје каријере достигао је у дресу Атлетико Мадрида - деведесетих година прошлог века.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: