Милена Ћеранић је гостовала у једној телевизијској емисији и говорила је о многим темама, па се тако дотакла и проблема који је имала са "Гранд" продукцијом и Жиком Јакшићем.

- Какво мишљење имаш о Жики Јакшићу? - питао ју је водитељ, а Милена је одговорила: 

- Па, не тако лепо. Према мени је испао нечовек. Нечовек је испао према мени, уместо да заштити моја права, он је покушао да омаловажи моје достојанство. Па мислим да му се вратило, ништа више - истакла је за телевизију "Хајп", па додала да је Жикине изјаве нису повредиле.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

 

Сада се за "Нпортал" огласио и Жика Јакшић који је открио шта мисли о изјави певачице и некадашње чланице "Гранд" продукције.

- Одгледао сам цео интервју Милене Ћеранић. Импулсивна је и сада као и кад је била млада, али сада одаје утисак зреле особе која зна шта жели. Леп интервју и уживао сам гледајући га - започео је Жика.

Фото: АТА имагес

 

 

- Што се тиче њених коментара у вези мог понашања везаног за раскид сарадње са "Гранд" продукцијом, мислим да је разумљиво што се љути на мене. Истина је да сам увек био против тога да такмичари "Звезда Гранда" иду на "Фарму" јер сам сматрао да њима та врста популарности не треба и да је то морална порнографија која им дугорочно не може донети ништа добро. Истина је да се она онако импулсивна, није снашла у тадашњем ријалитију и да је са својим понашањем и поступцима према тадашњем момку Немањи Стефановићу навукла гнев шире публике. Истина је да сам тада осудио такво њено понашање. Али истина је да смо сви ми тада упали у ту колективну психологију масовне осуде и да је казна која је њој тада изречена била неправедна. Истина је да је њена импулсивност и понашање изазвало ту масовну хистерију и осуду, али је истина и да је то прерасло у јавни колективни линч у коме су учествовали сви певачи, "Гранд" продукција, сви медији па и ја - признао је он, па наставио:

- Са ове дистанце бих такође осудио њено понашање, али бих покушао да нађем и разумевање за све околности које су до тога довеле. Сада када се сетим тога, заиста ми је жао што у људима из "Гранд" продукције није било мудрости да разумемо све околности и да казна или осуда буду примерени и праведни. Такође сам сигуран да је то увелико утицало и на каснији Миленин турбулентан живот и да је та црна мантра "Фарме" прати и дан данас. Ни то није правда. Једино добро што је из свега тога изашло је што видим да је Милена после свега сазрела у једну чврсту и одлучну особу која зна шта хоће и заиста јој желим успех у каријери јер мислим да због свега што јој се издешавало још није достигла свој максимум - заклључио је Жика Јакшић за "Нпортал".

БОНУС ВИДЕО: