Мушкарац који се на друштвеним мрежама представља као Бигбосд Ескобар у једној Фејсбук групи за налажење смештаја или цимера у Атланти затражио је помоћ.

- Недавно сам изгубио дом, само ми треба неко место по разумној цени да бих могао да станем на ноге, уморан сам од спавања у склоништима у Атланти. Врло сам тиха и приземна особа која има своју модну линију. Преселио сам се у Атланту из Сент Луиса пре четири године. Ако неко има нешто да ми понуди, прихватићу. Хвала, ценим то - написао је он и у прилогу оставио неколико својих фотографија.

Убрзо након што је објавио овај апел, чланови групе су почели да коментаришу и предложили му да постане модел. Његова објава броји преко пет хиљада лајкова и око 3,2 хиљада коментара.

Фото: Фејсбук принтскрин/Bigbossd Escobar

 

"Морам само да кажем ово: треба да се бавиш манекенством! Људи ће платити да ти погледају лице!", "Јако си згодан, дефинитивно треба да будеш манекен", "Дођи у Канаду!", гласили су само неки од многобројних коментара у којима се хвали изглед овог момка, а многе жене су му понудиле бесплатан смештај. 

Неки добронамерни људи су такође предложили да се обрати непрофитним компанијама као што је Црвени крст за помоћ, преноси британски Дејли мејл.

Фото: Фејсбук принтскрин/Bigbossd Escobar

 

У његовој најновијој објави он се захваљује свима на лепим речима и обавештава их да је заказао састанак са модном кућом. 

 

Ова прича је многе подсетила на ону о Џеремију Миксу, који је постао познат као најзгоднији робијаш након што је његова фотографија постала вирална када је објављена на Фејсбук страници полиције Стоктона. Након што су освануле фотографије, жене широм света су "одлепиле" за њим.

Фото: Профимедиа

 

Тада је згодни плавооки робијаш преко ноћи доспео у свет шоубизниса, а да је у то време био из решетака. Заправо, његова популарност расла је из дан у дан, а пословне понуде опстале су и две године након што је изашао на слободу и кренуо да гради манекенску каријеру.

БОНУС ВИДЕО: