Анабела Ђогани и Гаги Ђогани су пре више од двадесет година имали групу "Funky G" која је била једна од водеђих на музичкој сцени. Међутим како је дошао крај њиховом раједничком животу и приближио се развод. тако је дошао и крај групе. 

Певачица је решила да започне самосталну каријеру, а Гаги је неколико пута покушао да групу "Функy Г" врати на естрадни трон, али нажалост безуспешно. 

Фото Принтскрин/Инстаграм/luna_djogani

 

Ипак, сада је бивши пар решио да после толико година наступи заједно:

- Тачна је информација да смо Анабела и ја средили све односе, сада смо веома добри. Родитељи који су разведени, а који нису у добрим односима, треба што пре да превазиђу све проблеме, највише због деце. Она је све заборавила, као и ја... И кренули смо поново. Деца су највише допринела нашем помирењу. Емотивно сам потрешен генерално, седели смо заједно... И ја сам се окренуо ка деци, погледао их... Схватио да ту морамо да ставимо тачку нашим трзавицама.

- Имаћемо заједнички наступ Анабела и ја... Функy Г у комплетном саставу после толико година. Ове године обележавамо 30 година групе, правићемо један мини концерт на отвореном и тако ћемо обележити јубилеј. Трему нећу имати, сцена је мој терен, ту сам најјачи и једва чекам. Наступаћемо заједно, Анабела посебно... Ја свакако сам нећу наступати, мало сам се заситио да све то радим испочетка. Најбоље сам живео тих деведесетих година, на врхунцу славе, иако је то било турбулентно време. У клубовима никада нисам доживео неку непријатност, уживао сам тада - рекао је Гаги за Премијеру.đ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani)

Луна Ђогани, њихова ћерка, сада је поделила информацију о њиховом заједничком наступу, која је обрадовала бројне фанове:

- После толико година, опет заједно ФУНКY Г - гласила је најава за њихов наступ, коју је поделила Луна Ђогани.

БОНУС ВИДЕО: