Anabela Đogani i Gagi Đogani su pre više od dvadeset godina imali grupu "Funky G" koja je bila jedna od vodeđih na muzičkoj sceni. Međutim kako je došao kraj njihovom rajedničkom životu i približio se razvod. tako je došao i kraj grupe. 

Pevačica je rešila da započne samostalnu karijeru, a Gagi je nekoliko puta pokušao da grupu "Funky G" vrati na estradni tron, ali nažalost bezuspešno. 

Foto Printskrin/Instagram/luna_djogani

 

Ipak, sada je bivši par rešio da posle toliko godina nastupi zajedno:

- Tačna je informacija da smo Anabela i ja sredili sve odnose, sada smo veoma dobri. Roditelji koji su razvedeni, a koji nisu u dobrim odnosima, treba što pre da prevaziđu sve probleme, najviše zbog dece. Ona je sve zaboravila, kao i ja... I krenuli smo ponovo. Deca su najviše doprinela našem pomirenju. Emotivno sam potrešen generalno, sedeli smo zajedno... I ja sam se okrenuo ka deci, pogledao ih... Shvatio da tu moramo da stavimo tačku našim trzavicama.

- Imaćemo zajednički nastup Anabela i ja... Funky G u kompletnom sastavu posle toliko godina. Ove godine obeležavamo 30 godina grupe, pravićemo jedan mini koncert na otvorenom i tako ćemo obeležiti jubilej. Tremu neću imati, scena je moj teren, tu sam najjači i jedva čekam. Nastupaćemo zajedno, Anabela posebno... Ja svakako sam neću nastupati, malo sam se zasitio da sve to radim ispočetka. Najbolje sam živeo tih devedesetih godina, na vrhuncu slave, iako je to bilo turbulentno vreme. U klubovima nikada nisam doživeo neku neprijatnost, uživao sam tada - rekao je Gagi za Premijeru.đ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani)

Luna Đogani, njihova ćerka, sada je podelila informaciju o njihovom zajedničkom nastupu, koja je obradovala brojne fanove:

- Posle toliko godina, opet zajedno FUNKY G - glasila je najava za njihov nastup, koju je podelila Luna Đogani.

BONUS VIDEO: