Анђела је требала да одржи велики солистички концерт у Београду на Ташу, али сада је изјавила да је реч о дезинформацији и да никакав наступ није заказан, без обзира на то што су карте у продаји. 

- Анђела Игњатовић, познатија као Бресквица, наступиће 6. Септембра на Стадиону Ташмајдан. Иако је тек на почетку своје каријере, ова талентована млада певачица већ има неколико великих хитова иза себе који су освојили срца публике широм региона. Међу њеним најпознатијим песмама нашле су се "Кораци у ноћи", "Сава и Дунав" и песма "Гнездо орлово" са којом је учествовала на такмичењу Песма за Евровизију.

ЦЕНОВНЕ КАТЕГОРИЈЕ УЛАЗНИЦА: Партер - 1.700 РСД Фан пит - 2.200 РСД Трибине - 2.000 РСД ВИП трибине - 2.400 РСД Барски сто - 2.500 РСД (мин 4 - маx 6 особа) - пише на сајту за продају карата.

Певачица је јасно истакла да неће одржати концерт и да га није заказала: 

- Јеси спремна за концерт на Ташмајдану у септембру, тако?

- А не, не, не то је била дезинформација. Али биће, ја се надам ускоро, када ја будем сматрала да је време за концерт и ја ћу да организујем нешто велико - рекла је за "Радио Светски".

Бројни фанови су због ове дезинформације направили хаос на мрежама: 

На друштвеним мрежама могу се прочитати бројни коментари: "Али карте се и даље продају, како је то могуће?", "Стоји најава свуда, шта се овде сешава?!", "Дезинформација, а постоји најава концерта на сајту на ком се продају карте", "Да одмах врати све паре за карте", "Какав је ово блам..."

Убрзо се огласила и Бресквица на свом Инстаграм профилу због неспоразума: 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/brrrreskvica

 

- Када будем желела први солистички концерт и када будем осетила да сам спремна за то, сазнаћете то од мене. За сада, сваки дан имам наступе на којима можемо да се дружимо. Љубим вас и волим пуно- написала је уз емотикон црног срца.  

БОНУС ВИДЕО: