Певачица Тања Савић своју срећу је пронашла крај 11 година млађег пилота Мухамеда Мукија Бешића.

Након турбулентног развода од Душана Јованчевића, Тања Савић дуго је крила свој приватни живот, а недавно је рекла да је спремна да поново изговори судбоносно "да" Мукију којег су и њени синови феноменално прихватили.

Иако Тања на својим друштвеним мрежама ретко дели садржај из приватног живота, овога пута показала је како проводи летње дане са својим изабраником.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм тањасавиц оффициал

 

 

Она и Муки уживали су у шетњи, а направили су и фотографију поред воде на којој су позирали насмејани. Тања је у руци држала кућног љубимца, а у опису фотографије кратко је написала: "Љубав".

Подсетимо, Тања је недавно открила какав однос има њен нови дечко са њеним синовима.

- Рекла сам да, када се заврши Арена, када све буде како треба, онда ћемо свадбу. Партнери када су заједно дуже, они се и свађају. Ми и растемо заједно и гледамо и да научимо нешто из тих свађа. Ја њему ништа не замерам, а он мени што сам превише самокритична, то га много нервира, а и мене, па радим на томе да то избалансирам, да то буде некако здраво или да не постоји - рекла је Тања и открила како њени синови Максим и Ђорђе прихватају Мукија.

курир.рс/блиц