Pevačica Tanja Savić svoju sreću je pronašla kraj 11 godina mlađeg pilota Muhameda Mukija Bešića.

Nakon turbulentnog razvoda od Dušana Jovančevića, Tanja Savić dugo je krila svoj privatni život, a nedavno je rekla da je spremna da ponovo izgovori sudbonosno "da" Mukiju kojeg su i njeni sinovi fenomenalno prihvatili.

Iako Tanja na svojim društvenim mrežama retko deli sadržaj iz privatnog života, ovoga puta pokazala je kako provodi letnje dane sa svojim izabranikom.

FOTO: Printskrin Instagram tanjasavic official

 

 

Ona i Muki uživali su u šetnji, a napravili su i fotografiju pored vode na kojoj su pozirali nasmejani. Tanja je u ruci držala kućnog ljubimca, a u opisu fotografije kratko je napisala: "LJubav".

Podsetimo, Tanja je nedavno otkrila kakav odnos ima njen novi dečko sa njenim sinovima.

- Rekla sam da, kada se završi Arena, kada sve bude kako treba, onda ćemo svadbu. Partneri kada su zajedno duže, oni se i svađaju. Mi i rastemo zajedno i gledamo i da naučimo nešto iz tih svađa. Ja njemu ništa ne zameram, a on meni što sam previše samokritična, to ga mnogo nervira, a i mene, pa radim na tome da to izbalansiram, da to bude nekako zdravo ili da ne postoji - rekla je Tanja i otkrila kako njeni sinovi Maksim i Đorđe prihvataju Mukija.

kurir.rs/blic