Ненад је аранжер Цециних великих хитова које је снимила "Мртво море", "Знам" и "Уснуле лепотице". Сарадња међу њима је протекла одлично. 

Певач своју колегиницу сматра професионалцем, а пре неколио година је открио због чега је престао да пише песме за њу. 

Фото: АТА имагес

 

- Нећу да пишем за Цецу, немам снаге за то. Она сад прати неки другачији тренд, ја се у томе не проналазим. Шта сам написао - написао сам. Драго ми је што и дан данас изводи на наступима тих неколико хитова које сам ја урадио. Она је сјајан уметник и велика звезда - рекао је он својевремено и открио како је започео сарадњу са њом:

- Тада је Аркан био жив. Сећам се тог првог сусрета. Она је дошла с Арканом и, наравно, он је био тај који је преговарао. Рекао ми је: "Ти си за музику Његош, могао би нешто да направиш за моју Цецу". Интересантно је било што смо се после тога толико зближили да сам одлазио код њих на многа славља. Аркан, који је важио за човека с којим се није ваљало много шалити, приватно је био изузетно пријатан. Уопште није одавао слику човека који је у стању да уради ствари за које га терете. Био је пун духа, врло симпатичан и драг. Цеца и ја се данас не чујемо - испричао је Кнез тада за Свет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

БОНУС ВИДЕО: