Коментаришући Европско првенство за дневник "Хојте" из Беча, Драговић је открио да одлично познаје Гранита Џаку, репрезентативца Швајцарске албанског порекла.

Фудбалски навијачи Србије не памте по добром Гранита Џаку, јер је у сваком мечу између Србије и Швајцарске, ишао на то да провоцира наше играче.

Тако је било на мундијалима у Русији и Катару, а не верујемо да ће бити другачије ни током јесени, када у Лиги нација наши фудбалери буду играли против Швајцараца.

Фото: М.В.

 

Драговић је играо једну сезону са Гранитом Џаком у швајцарском Базелу. Тада су обојица били млади играчи, а како Србин са аустријским пасошем открива, одлично су се дружили.

- Гранит Џака је био мој цимер! Добар момак. На терену је лидер и непријатан противник, али приватно је нормалан. Никада није имао испаде. Прошле сезоне је имао сензационалну годину у Леверкузену, а сада је био успешан и са репрезентацијом Швајцарске на Европском првенству. Како се развијао као фудбалер, постајао је смиренији, зрелији – и још бољи - описао је Џаку Александар Драговић.

(Хеуте)

БОНУС ВИДЕО: