Катиа је седам година старија од Кристијана и огромна му је подршка у свему. Поред Катие, Кристијано има и сестру Елму и брата Хуга.

Катиа, којој је право име Лилиана, певачку каријеру почела је 2005. године и то под уметничким именом "Роналда", како би одала част њеном брату. Пева поп песме, а у њима је главна тема - љубав и романтика.

Три године од почетка каријере, Катиа је снимила дует са братом, а песма се тиче њиховог оца Диниса који је умро 2005. године. Овом песмом су хтели да му одају почаст, што је резултирало великим хитом.

Ипак, 2009. године она решава да напусти каријеру како би се посветила деци и отворила продавнице ЦР7, заједно у договору са Кристијаном, у којима могу да се купују производи са ликом Кристијана Роналда, пише "Википедија".

И поред свих обавеза, она се ипак враћа музици и наставља музичку каријеру.

Мајка је троје деце: Родрига (2000), Диниса (2010) и Валентине (2019).

Подсетимо, репрезентација Португала је прошла у четвртфинале Европског првенства у Немачкој након бољег извођења пенала против селекције Словеније. Наредни противник Португалаца биће Французи, са којима ће одмерити снаге у петак, 5. јула од 21 сат.

Фото: Профимедиа

 

Роналдо је могао да буде трагичар утакмице пошто је промашио пенал у регуларном делу утакмице, тачније ударац му је одбранио словеначки голман Јан Облак. Ипак, Португалци су погодили сва три пенала у пенал серији, док су Словенци промашили сва три.

БОНУС ВИДЕО:

(Она.рс)