Анабела Атијас и Гаги Ђогани решили су све несугласице из прошлости, помирили су се, тако да их сада, после дуго година, очекује и први заједнички наступ као групе "Фанки џи".

Поп певачица у разговору за "Курир" открива како је дошло до тога да она и њен бивши супруг после врло турбулентног дугогодишњег периода ставе тачку на све што је било ружно.

- Наша деца и унуке су нас зближили. Сретали смо се на истим догађајима, све је ишло спонтано. Није било ниједног момента усиљено, само смо пропричали. Ја сам прошлост оставила у прошлости, што кажу, пепео пепелу. Обоје смо добијањем наших лепотица унучица дали приоритет тој љубави која се рађа и долази у односу на прошлост која је таква каква је. Учимо на тим грешкама. То је дивно. Поента је да, шта год да ти се деси, учиш, растеш, из сваке ситуације изађеш бољи - каже Анабела на почетку разговора.

Фото: АТА имагес

 

 

Много тога ружног се издешавало у њиховом односу у прошлости, али су се ипак помирили.

- Нико се није специјално ни трудио ни радио на томе да по сваку цену нас двоје поново успоставимо однос. Пустили смо да време учини своје, све се спонтано десило, није било никаквих напора. Природно је дошло до контакта. Кад се то десило, ни Гаги ни ја се нисмо освртали на прошлост, шта је било, како је било, јер нема поенте. Радећи на себи, на свом менталном здрављу, пуно сам научила из сваке ситуације која нас је задесила, свађе, сваки моменат који је забележен пред камерама. Ја сам напредовала, самим тим, кад растеш, другачије енергетски вибрираш. Људи то осете. Кад си ти позитиван, коцкице саме почну да се слажу без претеране жеље и гурања да било шта мораш. То се деси. Пустиш да време одради све и све дође кад треба. То је поента живота, да учиш на својим грешкама, да дајемо шансу, свако заслужује другу прилику. Нико није никог убио намртво, што се каже. Људи једни другима праштају и много горе ствари. Све је то било део личног одрастања.

Фото: АТА имагес

 

 

Гаги каже да су деца доста допринела њиховом помирењу, а исто мисли и Анабела.

- Па сигурно да је тако. Самим тим што су нас звали на исте догађаје и што ни Гаги ни ја нисмо правили проблем што је друга страна ту присутна, временом се све искристалисало и поново је дошло до контакта. Деца су увек та повезница. Колико год мислиш да су велика, ако желиш да будеш добар родитељ и да учествујеш у животу своје деце, не треба њихову душицу оптерећивати лошим стварима, односно прошлошћу, генерално. Мораш да им даш пример, да уче из тога само најбоље.

Фото: АТА имагес

 

 

Како сада изгледа њихов однос?

- Кажем, све је нормално. Спонтано иде, договарамо се о репертоару за петак, када ћемо наступом у Београду обележити 30 година од изласка првог албума, на којем је била песма "Само у сну". Драго ми је што је због наших хитова група и дан-данас јака. Чини ми се да се хитови слушају све више. Још ако узмемо у обзир да сад те песме слушају деца која нису ни била рођена кад су оне настајале. Ако буде било интересовања, нико од нас нема проблем да се деси још неки наступ, концерт. Овај први концерт биће намењен баш хитовима деведесетих.

БОНУС ВИДЕО: