Иако јавност верно прати сваки потез њихове наследнице, Миомир и Вера Ристић су за све ове године усликани свега неколико пута. Такође, Јелена није често говорила о њима, а ипак сваки пут када их је поменула било је то са пуно љубави.

Јелена има две године старију сестру Марију, а како је открила највећи утицај на њихово одрастање имала је њихова мајка, коју је описала као лавицу.

- Верујем да жене многе особине стекну гледајући своје родитеље, понајвише мајке. Моја мајка је мене и сестру рано родила, подизала нас је и све време радила. Ништа јој није било тешко, лавовски се борила да нам омогући квалитетан живот и образовање, у врло тешким условима - рекла је једном приликом Јелена.

Фото: Н. Параушић

 

Говорећи на тему мушко женских односа, супруга нашег најславнијег тенисера открила је да је њен отац увек био велика подршка супрузи и да је ни у једном моменту није спутовао што је њиховој породици увек давало ветар у леђа.

- Најлепше од свега је што сам у оцу видела одобравање и оснаживање те мамине лавовске црте. Због таквих родитеља сестра и ја се трудимо да будемо самосталне, те не чекамо да нам било шта падне у крило, већ се боримо за то. Саветовала бих и остале младе жене да се свим срцем боре за оно у шта верују - рекла је Јелена.

БОНУС ВИДЕО: