Iako javnost verno prati svaki potez njihove naslednice, Miomir i Vera Ristić su za sve ove godine uslikani svega nekoliko puta. Takođe, Jelena nije često govorila o njima, a ipak svaki put kada ih je pomenula bilo je to sa puno ljubavi.

Jelena ima dve godine stariju sestru Mariju, a kako je otkrila najveći uticaj na njihovo odrastanje imala je njihova majka, koju je opisala kao lavicu.

- Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima - rekla je jednom prilikom Jelena.

Foto: N. Paraušić

 

Govoreći na temu muško ženskih odnosa, supruga našeg najslavnijeg tenisera otkrila je da je njen otac uvek bio velika podrška supruzi i da je ni u jednom momentu nije sputovao što je njihovoj porodici uvek davalo vetar u leđa.

- Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju - rekla je Jelena.

BONUS VIDEO: