Оно што нисмо видели у преносу ријалитија "Елита" када се Анђела у сузама сломила у студију код водитељке после избацивања од пре два дана, данас за "Нпортал.рс" говори сама. А има шта да каже! 

Како Шпаравало тврди, док су трајале рекламе у преносу из Шимановаца, она се још једном свађала са оцем који јој је чак и претио "да ће је убити" и "ошишати машиницом", а према њеним речима вукао ју је за руку и покушао да јој узме телефон.

Фото: М. Пантић

 

 

- Ноћ је протекла турбулентно, нисте видели шта се јуче десило. На крају сам завршила код Стефани после изласка из ријалитија. Ја сам дошла са мојима. Тачније, прво сам се срела са мојима. Хтела сам са њима нормално да причам и да имам комуникацију, али они нису хтели да слушају. Отишла сам под ултиматумом да ја морам све по њиховом да причам. Претили су ми да ће ме ошишати машиницом, да нећу моћи да се вратим кући. Након тога сам дошла у студио, морала сам да причам под притиском. Они се опет нису сложили са тим, одвукли су ме са стране и почели да ми прете да обавезно причам како су ми они рекли. Вратила сам се опет у студио, кренула сам да плачем и да причам како јесте. Отац ми је пришао на рекламама, повукао ме је за руку и хтео да ми отме телефон и рекао: "Полази кући, убићу те сада!" - у даху прича Анђела и шаље поруку Бојани:

- Ја сам ту за њу, чекам је да јој објасним шта се десило. Чула сам се наравно и са њеном сестром. Нико од мојих ме није позвао данас. Али ту је била Стефанина мама, а њу гледам као да ми је сестра.