Ono što nismo videli u prenosu rijalitija "Elita" kada se Anđela u suzama slomila u studiju kod voditeljke posle izbacivanja od pre dva dana, danas za "Nportal.rs" govori sama. A ima šta da kaže! 

Kako Šparavalo tvrdi, dok su trajale reklame u prenosu iz Šimanovaca, ona se još jednom svađala sa ocem koji joj je čak i pretio "da će je ubiti" i "ošišati mašinicom", a prema njenim rečima vukao ju je za ruku i pokušao da joj uzme telefon.

Foto: M. Pantić

 

 

- Noć je protekla turbulentno, niste videli šta se juče desilo. Na kraju sam završila kod Stefani posle izlaska iz rijalitija. Ja sam došla sa mojima. Tačnije, prvo sam se srela sa mojima. Htela sam sa njima normalno da pričam i da imam komunikaciju, ali oni nisu hteli da slušaju. Otišla sam pod ultimatumom da ja moram sve po njihovom da pričam. Pretili su mi da će me ošišati mašinicom, da neću moći da se vratim kući. Nakon toga sam došla u studio, morala sam da pričam pod pritiskom. Oni se opet nisu složili sa tim, odvukli su me sa strane i počeli da mi prete da obavezno pričam kako su mi oni rekli. Vratila sam se opet u studio, krenula sam da plačem i da pričam kako jeste. Otac mi je prišao na reklamama, povukao me je za ruku i hteo da mi otme telefon i rekao: "Polazi kući, ubiću te sada!" - u dahu priča Anđela i šalje poruku Bojani:

- Ja sam tu za nju, čekam je da joj objasnim šta se desilo. Čula sam se naravno i sa njenom sestrom. Niko od mojih me nije pozvao danas. Ali tu je bila Stefanina mama, a nju gledam kao da mi je sestra.