За Анабелу је крај брака који је трајао четрнаест година био један од најтурбелентнијих периода:  

- Никада својој деци нисам бранила да буду са својим оцем, ма какав он био. Може он мени да уради шта хоће, али он је и даље њихов отац, оне га воле какав год да је и треба саме да науче о свом тати и одлуче да ли ће са њим бити у добрим односима или не, а не да им ја намећем. То је најздравија могућа одлука коју мајка може да донесе за дете, исто тако и отац... - изјавила је недавно певачица па додала: 

- Грех је раздвојити мајку и дете, и навијати за то да се деси. Како нико не пита шта дете жели? Мајка и дете треба да имају највеће право једно на друго. Боже опрости, али отац може бити свако, дешава се да децу одгоје они који нису биолошки очеви, али мајка је нешто посебно - додала је певачица тад.

Анабела је причала и о порођају и додала да познати стварају притисак обичним женама: 

- Познати стварају притисак обичним женама. Када кажу да је изашла са порођаја и раван јој је стомак, то је немогуће. Сви органи су се померили за девет месеци. Најискреније мислим да се ту само хирурзи замене. Жене опустите се и дајте себи одушка да се опоравите. Поготово царски рез, то је озбиљна операција. Људи би требало да се едукују како то изгледа и колико дуго рана зараста - објаснила је Анабела, те се присетила својих тешких тренутака.

Певачица се осврнули и на период после изласка из ријалитија: 

- Мени се десило да сам после ријалитија имала проблем са здрављем, нисам могла да контролишем своје тело. Лекови су радили против мене и имала сам 15 килограма вишка, била сам лоше и болесна. Исмејавали су ме и згражавали се. Нико није хтео да уђе дубље у то. Да ли се ту ико боји Бога? Људи не треба да буду зли - закључила је Анабела.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: