У селу Тополница налази се новинарка Весна Јовић која је од јуче на терену, а за јутарњи програм "Редакција" је изнела најновије информације:

- То се догодило јуче у поподневним часовима, у брдима где житељи имају своје салаше. Након што је избио пожар на салашу породице Јовановић, Раде и његова супруга Румена, отишли су горе не би ли угасили ватру која се ширила, како не би и њих захватио. Према незваничним информацијама, дошло је до свађе са првим комшијом Петром П. (89) који такође ту има салаш. Не зна се да ли је свађа од раније, то ће истрага показати. Углавном, Петар П. је био ловац, познаје сваки део тог краја, живи сам, узео је ловачку пушку и усмртио брачни пар и то са леђа - започела је Јовић, па наставила:

- Ту се налазило још једно лице, старо 58 година, које је дошло да помогне у гашењу пожара, који је добио две ране у пределу рамена. Он се тренутно налази у општој болници у Мајданпеку, он је у стабилном стању и ван животне опасности. Након тога, дошле су САЈ, те се кренуло са чешљањем целог терена јер се убица крио по шумама с обзиром на то да добро познаје цео крај. Потрага је трајала пуних три сата, а камерама с дронова, он је лоциран у једној колиби. Полиција је водила преговоре да се он преда, кренуо је пушком на полицију, па је лишен живота по овлашћењу полиције.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: