Високе температуре широм региона довеле су у познатом италијанском летовалишту до сукоба између две припаднице лепшег пола, које су одлучиле да размирицу око лежаљки у првом реду реше физичким обрачуном. Безазлена расправа прерасла је у праву макљажу, а у све је била умешана и служба спасилаца. Све се одиграло у месту Варкатуро, у близини Напуља.

Како преносе медији, до сукоба је дошло када је једна од жена наводно тражила лежаљку на плажи и експлодирала када јој је то ускраћено. Након почетног гуркања, неименоване жене су почеле да се чупају, а тада је и сам сукоб ескалирао.

Сукоб две жене настао због лежаљки

Наиме, и они који су покушали да их раздвоје, почели су да се физички обрачунавају, те се у једном тренутку није знало ко кога бије. Видевши да обична чарка прераста у озбиљну тучу жена, у све су се умешали и спасиоци.

Како је наведено до сукоба на плажу у месту Варкатуро, у близини Напуља дошло је када је једна од актерки сукоба захтевала да се њој и њеним пријатељима дају лежаљке у првом реду.

Траже казне за обе актерке са снимка

Снимак сукоба објавио је на свом Фејсбук профилу, италијански посланик Емилио Борели који је на крају тражио од локалних власти оштру реакцију на овај обрачун, будући да је према његовим речима, угрожена јавна безбедност.

- Требало је више од пола сата да се сукоб смири. Суочавамо се са вртлогом слепог и немотивисаног насиља на које нико није имун. Туча жена усред бела дана, пред породицама и децом. За шта? Лежаљку на обали мора. Превазишли смо сву машту... Тражимо да се жене које су учествовале у тучи идентификују, приведу правди и казне - написао је између осталог у својој објави.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: