Visoke temperature širom regiona dovele su u poznatom italijanskom letovalištu do sukoba između dve pripadnice lepšeg pola, koje su odlučile da razmiricu oko ležaljki u prvom redu reše fizičkim obračunom. Bezazlena rasprava prerasla je u pravu makljažu, a u sve je bila umešana i služba spasilaca. Sve se odigralo u mestu Varkaturo, u blizini Napulja.

Kako prenose mediji, do sukoba je došlo kada je jedna od žena navodno tražila ležaljku na plaži i eksplodirala kada joj je to uskraćeno. Nakon početnog gurkanja, neimenovane žene su počele da se čupaju, a tada je i sam sukob eskalirao.

Sukob dve žene nastao zbog ležaljki

Naime, i oni koji su pokušali da ih razdvoje, počeli su da se fizički obračunavaju, te se u jednom trenutku nije znalo ko koga bije. Videvši da obična čarka prerasta u ozbiljnu tuču žena, u sve su se umešali i spasioci.

Kako je navedeno do sukoba na plažu u mestu Varkaturo, u blizini Napulja došlo je kada je jedna od akterki sukoba zahtevala da se njoj i njenim prijateljima daju ležaljke u prvom redu.

Traže kazne za obe akterke sa snimka

Snimak sukoba objavio je na svom Fejsbuk profilu, italijanski poslanik Emilio Boreli koji je na kraju tražio od lokalnih vlasti oštru reakciju na ovaj obračun, budući da je prema njegovim rečima, ugrožena javna bezbednost.

- Trebalo je više od pola sata da se sukob smiri. Suočavamo se sa vrtlogom slepog i nemotivisanog nasilja na koje niko nije imun. Tuča žena usred bela dana, pred porodicama i decom. Za šta? Ležaljku na obali mora. Prevazišli smo svu maštu... Tražimo da se žene koje su učestvovale u tuči identifikuju, privedu pravdi i kazne - napisao je između ostalog u svojoj objavi.

(Blic)

BONUS VIDEO: