Самит НАТО савеза одржан је у Вашингтону у Сједињеним Америчким Државама на којем се говорило о повећању степена безбедности чланица као и о ситуацији на украјинском фронту.

Америка је потврдила нову помоћ Украјини, а "звезда" самита постала је италијанска премијерка Ђорђа Мелони која је показала да нема много стрпљења.

Како се види на снимцима који су се појавили на друштвеним мрежама, она је разговарала са председником Финске Александром Стубом док је чекала са осталима председника САД-а Џозефа Бајдена и Генералног секретара Алијансе Јенса Столтенберга.

Очито да су већ неко време стaјали и причали због чега је Мелонијева изгубила стрпљење када је прво преврнула очима након чега је, према писању "Њуjорк pоста", погледала у леву руку иако на њој нема сат.

 

 

Није познато о чему су разговарали, али су њене гримасе довољно рекле колико јој ти разговори пријају као и чекање на наставак обраћања и састанака.

Такође, када се коначно појавио Бајден, срдачно се поздравила са њим иако су многи навели да Мелони и није желела да се пољуби у образ са америчким председником.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

(Мондо)