Милан Дапчевић, муж популарне певачице Тијане Дапчевић, постао је познат јавности пре две деценије. Њихов брак, иако није био без турбуленција, данас је симбол љубави и подршке. Тијана је недавно поделила фотографију свог супруга са плаже, показујући да је њихова веза и даље јака.

Фото: АТА имагес

 

Домаћи медији су писали да је Тијана својевремено Милана ухватила у незгодној ситуацији са конобарицом, али је прешла преко овог излета и никад га више није споменула.

 

 

Данас су њих двоје складан пар који се међусобно подржавају. Имају сина Вука, кога заједно васпитавају и бодре кроз живот. Милан се повукао из јавности, али Тијана повремено дели његове фотографије, показујући да је њихова љубав и даље јака.

Тијана је недавно поделила фотографију свог супруга са плаже. Иако су седе прошарале косу и браду Милана, он изгледа одлично, што је навело Тијану да изрази понос и љубав према свом супругу.

Милан и Тијана годинама имају свој бизнис у који су много уложили, а она је једном приликом о томе говорила.

- Можеш да идеш да млатиш орахе, па то они лепо падну, а онда ти не треба она машина за трешење коју си платио много пара. Онда све то иде у машину за сушење, тако да је добро имати плантажу - објаснила је.

Блиц