Milan Dapčević, muž popularne pevačice Tijane Dapčević, postao je poznat javnosti pre dve decenije. NJihov brak, iako nije bio bez turbulencija, danas je simbol ljubavi i podrške. Tijana je nedavno podelila fotografiju svog supruga sa plaže, pokazujući da je njihova veza i dalje jaka.

Foto: ATA images

 

Domaći mediji su pisali da je Tijana svojevremeno Milana uhvatila u nezgodnoj situaciji sa konobaricom, ali je prešla preko ovog izleta i nikad ga više nije spomenula.

 

 

Danas su njih dvoje skladan par koji se međusobno podržavaju. Imaju sina Vuka, koga zajedno vaspitavaju i bodre kroz život. Milan se povukao iz javnosti, ali Tijana povremeno deli njegove fotografije, pokazujući da je njihova ljubav i dalje jaka.

Tijana je nedavno podelila fotografiju svog supruga sa plaže. Iako su sede prošarale kosu i bradu Milana, on izgleda odlično, što je navelo Tijanu da izrazi ponos i ljubav prema svom suprugu.

Milan i Tijana godinama imaju svoj biznis u koji su mnogo uložili, a ona je jednom prilikom o tome govorila.

- Možeš da ideš da mlatiš orahe, pa to oni lepo padnu, a onda ti ne treba ona mašina za trešenje koju si platio mnogo para. Onda sve to ide u mašinu za sušenje, tako da je dobro imati plantažu - objasnila je.

Blic