Отац историчара уметности, Видоја Ристовића, Виктор Ристовић изјавио је да удовица његовог сина, Николина Пишек захтева ексхумацију тела из Београд за Загреб. 

- Тој жени су одређене супстанце појеле мозак. Сад кад вам будем испричао шта је њој пало на памет, бићете шокирани, као што сам и ја. Тражила је ексхумацију тела мог сина. Званично је поднела документацију за то. Сада има на уму да га сахрани у Загребу. Она ме је лично звала и то ми саопштила. Питао сам је због чега то ради. То је лудост. Сигурно она планира да умре, па да је ја сахраним на његовом месту. Замислите када ме је позвала, каже она мени "Ја сам рачунала да сте ви умрли.". На то сам јој рекао да не могу пре ње јер ја не конзумирам то што она узима - тврди Миша.

- Мој син је сахранио њеног оца и направио му гробно место. Када је умро, он је првим авионом одлетео у Загреб, боравио тамо неколико дана да би се све завршило како треба и вратио се. Ма не знам где је нађе. Ту је почетак краја мог сина када је почео с њом. А какав је то човек био. Она се слика, да вам не кажем како, у базену и шаље слике. Страшно - закључује он.

 

 

Водитељка се такође огласила овим поводом: 

- Немам коментар осим сто бих волела да ме оставе на миру и забораве као сто су заборавили и на своју унуку Уну Софију - била је кратка водитељка и глумица.

Водитељка је требала доћи данас у Београд, а тим поводом за "Блиц" се огласио Миша Гроф који је открио шта се дешава.

- Требало је да дође, ми смо спремили и ручак и дочек и све, али је нема. Нисмо се чули, нисам се чуо две године што бих сада. Адвокати кажу да не знају ништа о том случају и решењу које она помиње, нико није ни јавио да ће доћи. Па ја највише на свету желим да видим то дете, нисам је видео две године. Мене дете интересује, никакви ратови - казао је Миша за "Блиц" и додао да Николина нема стан на Врачару већ да је то његова имовина.

- Нисам био ту када је долазила, не знам што би са полицијом дошла, није се најавила. Ту пресуду бих ваљда и ја морао да добијем. Она је ту повремено живела са мојим покојним, то је све моје. То је све на мене, који њен стан на Врачару, ништа не разумем. Она има ту своје ствари, гардероу, али две године није била ту. Откуд њој стан на Врачару? Нека дође, биће нам задовољство, како другачије - закључио је Миша за "Блиц".

 

 

БОНУС ВИДЕО: