Развод Хариса Џиновића и Мелине и даље привлачи пажњу медија, а додатну буру на друштвеним мрежама подижу и слике њихове ћерке Ђине.

Фото: Н.Параушић/АТА имагес/М.Станисављевић

 

Премда је изузетно млада, она се одлучила за бројне естетске корекције па многи у коментарима питају како су то родитељи дозволили.

Познато је да је Харис више пута изразио негодовање због њених слика на Инстаграму, али чини се да Мелина нема баш ништа против њих.

 

 

Често се у јавности поставља питање шта је она све кориговала на себи, а слика из младости показује да су многе црте лица и данас очуване. Међутим, чак и ситне корекције могу много да допринесу свежини женског лица.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм ђинаџиновиц

 

- Она је ушла у брак као бумбар с осамдесет килограма, причао је певач својевремено, а након порођаја имала је само шездесет и четири. Изгубити толико килограма, а остати нормалан врло је тешко, говорио је Харис, захвалан жени што му је родила двоје предивне деце.

Ђина је једном приликом поделила породичну слику када је она била тек рођена беба, а Мелина и Харис пресрећни новонастали брачни пар.

Лепа & Срећна