Razvod Harisa DŽinovića i Meline i dalje privlači pažnju medija, a dodatnu buru na društvenim mrežama podižu i slike njihove ćerke Đine.

Foto: N.Paraušić/ATA images/M.Stanisavljević

 

Premda je izuzetno mlada, ona se odlučila za brojne estetske korekcije pa mnogi u komentarima pitaju kako su to roditelji dozvolili.

Poznato je da je Haris više puta izrazio negodovanje zbog njenih slika na Instagramu, ali čini se da Melina nema baš ništa protiv njih.

 

 

Često se u javnosti postavlja pitanje šta je ona sve korigovala na sebi, a slika iz mladosti pokazuje da su mnoge crte lica i danas očuvane. Međutim, čak i sitne korekcije mogu mnogo da doprinesu svežini ženskog lica.

FOTO: Printskrin Instagram đinadžinovic

 

- Ona je ušla u brak kao bumbar s osamdeset kilograma, pričao je pevač svojevremeno, a nakon porođaja imala je samo šezdeset i četiri. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan vrlo je teško, govorio je Haris, zahvalan ženi što mu je rodila dvoje predivne dece.

Đina je jednom prilikom podelila porodičnu sliku kada je ona bila tek rođena beba, a Melina i Haris presrećni novonastali bračni par.

Lepa & Srećna