Veza Indire Aradinović i Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović, ne prestaje da intrigira javnost, a u medijima se svakodnevno mogu čuti neke nove informacije o njihovoj ljubavi. Naime, nakon što ih je paparaco uslikao dok uživaju na bazenu, pevačica je progovorila o njihovom odnosu, te otkrila pikanterije poznanstva koje traje još od 2004, kao i emocijama koje postoje još otada.

Foto: ATA images

 

Ubrzo se Indi i preselila kod Zorana, a zajedničkim slikama koje je objavljuje samo je potvrdila koliko su bliski i da uživa u novoj vezi. Međutim, da i nije baš sve idealno u njihovom odnosu, pokazuje to što kompozitor ima veliki problem zbog pevačice.

Da bi zadovoljio Aradinovićkinu želju da se vrati na velika vrata na muzičku scenu, Zoran radi punom parom u studiju kod prijatelja, ali uzalud.

Kako se saznaje, on pokušava da pronađe pevača koji bi s njegovom devojkom snimio duetsku pesmu, ali mu to ne polazi za rukom. Naime, oni s kojima je kontaktirao nisu voljni za tu saradnju.

- Zoran je u šoku da pevači s estrade odbijaju hit. On je napravio nekoliko kompozicija za Indi, a, između ostalih, jedan duet. Tekst, melodiju, aranžman - sve je poslao na nekoliko adresa, ali ti pevači ne žele da snimaju duete. Pitanje je da li neće zbog trenutne situacije ili zaista nemaju novca. Nije mu lako, teško će on to da izgura. Ona želi da peva, nestrpljiva je i pritiska ga - tvrdi izvor "Kurira".

Foto: Zoran Jovanović Mačak/ATA images

 

Da li će ova situacija uticati na njihov odnos, ostaje nam da vidimo jer je pevačica izjavila da joj je karijera na prvom mestu, te da joj je fokus na poslu.

Podsetimo, veza Zorana i Indi nije naišla na odobravanje, te su je mnogi komentarisali. Ipak, bivša košarkašica Milica Dabović je možda bila i najoštrija, rekavši da im se odnos graniči s ludilom.

- Ja sam stvarno imala toliko loše izbore u životu, ali ovo se graniči s ludilom - napisala je Milica na Instagramu.

I Zoranova bivša Zorica Mitrović se oglasila ovim povodom:

- Zoran i ja nismo zajedno još od njegovog oslobođenja iz zatvora. Oni se godinama poznaju, znam da joj je radio i neke pesme. Ja sam želela miran život i bez stresa i svega kroz šta sam prolazila. Ona je lepa žena i on nikada nije krio da misli da je lepa.

Kurir / Republika