Milena Popović u medijima je dugo prisutna, a javnosti je postala poznata zbog braka sa političarem Oliverom Ivanovićem.

Ima sina Bogdana koji je nedavno napunio 13 godina, a njena veza sa Igorom Jurićem privlači mnogo pažnje.

O njoj se ne zna mnogo, osim što je jednom prilikom govorila da se njena porodica bunila kada je obelodanila da je u vezi sa 30 godina starijim Oliverom.

- Bili smo 13 dana u Dubrovniku, gde smo proveli divno vreme zajedno, i kada smo se vratili sa tog puta, sutradan smo odlučili da počnemo da živimo zajedno.

Tada sam svojim roditeljima saopštila da sam u vezi sa Oliverom. Moj otac me je pustio da kažem do kraja sve što sam imala i onda mi je rekao: "Ako si ti tako odlučila, u redu. Ali da znaš da je tvoj dečko godinu dana stariji od tvog oca i da, ako želiš da nastaviš sa njim, moraćeš da biraš između nas i njega. Jedno i drugo ne dolazi u obzir". Ja sam mu ponovila da sam sigurna da je Oliver moja sreća i moj život i istog trena spakovala stvari i izašla napolje - rekla je za "Bazar" svojevremeno Milena, a sada ju je Nataša Bekvalac navela da otkrije nešto nepoznato o sebi.

Pevačica je na Instagramu objavila post koji je mnoge naveo da se zamisle.

- Da li su vam nekada vaši rekli da ste crna ovca u porodici?

Foto: ATA images/A. K.

 

 

Crna ovca je u porodici onaj koji odstupa od imidža porodice, ko se ponaša drugačije od pravila i normi koje važe u porodici.

Crna ovca svesna porodične disfunkcionalnosti i toksičnosti, koje kada to naglas govori, postavlja svoje granice, upućuje na pravu istinu i realnost, biva odbačena, uvređena i često osramoćena od roditelja.

Crna ovca, kako bi došla do suštine disfunkcije, počinje da proučava porodičnu genezu i shvata da se situacija i odnosi PRENOSE SA GENEREACIJA NA GENERACIJU i ona počinje da prekida nefunkcionalne obrasce i uverenja.

Crna ovca je prva u genetskom nizu koja počinje da radi stvari drugačije, pravi drugačije izbore, započinje rad na sebi, bavi se svojim traumama, blokadama, zanima se za teme koje su neobične za ostale članove porodice, okreće se spiritualnoj praksi, pronalazi svoju autentičnost i govori "NE" svemu u čemu vidi disfunkciju.

Dete koje je crna ovca je pokretač promene. Ako ste se pronašli u ovomo što sam danas podelila sa vama, ovo je važno da čujete i da znate.

Nije problem u vama. Niste vi problem. Nikada nije bilo do nas. Nastavite da sijate autentičnim sjajem, ma koliko drugima (makar oni bili i članovi porodice) vaš sjaj išao u oči - napisala je Nataša, a u njenim rečima se prepoznala Milena Popović.

- Ta sam - napisala je ona.

BONUS VIDEO: