Познато је да Лука обожава ову песму да је често пушта на припремама за НБА утакмице, а спот је на свом налогу, који прати готово 28 милиона људи поделио и најбољи кошаркаш свих времена - легендарни Мајкл Џордан, а Вера Маровић слуша се широм планете. 

Певачица је истакла да јој је драго што је Лука одабрао баш њену песму за снимање рекламе.

Фото: АТА имагес

 

Вера је рекла да су је контактирали из правног тима фирме која рекламира патике, а и композтора који је творац ове песме: 

- То се све синоћ догодило. Раније је Лука Дончић уз сваку тројку пуштао "Мики Милане", а пошто сад рекламира патике пожелео да буде та песма уз то. Девојка се јавила композитору Неши Алексићу, иако су му предложили да буде само део песме, Лука је инсистирао да буде цела нумера. Само могу да кажем да би то свако пожелео. Па он има само 28 милиона фанова који то прате, звали су ме из Швајцарске, Немачке, ма из целог света и екс Југославије. Пошто много волим спорт и пратим све, између осталог пратила сам и Дончића као и Новака, Дивца, Јокића и нашу Шпановићку и Јелену Јанковић и Ану Ивановић, чак и Монику Селеш и Бобу Живојиновића. И фудбал и стрељаштво, ватерполо и нема шта не волим да не ређам великане и наравно Луку који је заиста одушевио јер се пронашао у тој песми наш велики Србин са Косова. Права су легално тражили и добили и јако ми је драго.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: