Полицајац Никола Крсмановић (34) из Лознице убијен је ноћас, а сада се тим поводом огласио Драган Којић Кеба,

Фото: АТА имагес

 

Кеба, који је родом из Лознице, познавао је настрадалог полицајца и његову породицу, а за њих је имао само речи хвале.

- Велика туга, породица Крсмановић је дивна, то је трагедија. Потресен сам, јако ми је тешко, млад живот се завршио, 34 године. Веома је жалосно, та туга не може да се опише. Фамилија Крсмановић је дивна и изјављујем им саучешће - рекао је он за "Пинк.рс".

Фото: Н. Скендерија, МУП, друштвене мреже

 

На припаднике граничне полиције синоћ је испаљено неколико хитаца током рутинске контроле такси возила у Лозници. Тада је убијен један полицајац, Никола К. А Вјекослав И. је рањен.

У такси возилу налазили су се страни држављани, претпоставља се да су албанске националности, који су пуцали на саобраћајну полицију. Према првим информацијама са терена, у том обрачуну, један полицајац је од последица рањавања преминуо, док је други припадник МУП-а задобио тешке телесне повреде, али је у стабилном стању, пренели су јотрос медији.

Јаке полицијске снаге распоређене су по околним местима око Лознице, међу којима су и гранични полицајци. Наши репортери уочили су и криминалистичке инспекторе како у возилу без полицијских обележја великом брзином возе под ротацијама, у потрази за убицом.

Ало