Policajac Nikola Krsmanović (34) iz Loznice ubijen je noćas, a sada se tim povodom oglasio Dragan Kojić Keba,

Foto: ATA images

 

Keba, koji je rodom iz Loznice, poznavao je nastradalog policajca i njegovu porodicu, a za njih je imao samo reči hvale.

- Velika tuga, porodica Krsmanović je divna, to je tragedija. Potresen sam, jako mi je teško, mlad život se završio, 34 godine. Veoma je žalosno, ta tuga ne može da se opiše. Familija Krsmanović je divna i izjavljujem im saučešće - rekao je on za "Pink.rs".

Foto: N. Skenderija, MUP, društvene mreže

 

Na pripadnike granične policije sinoć je ispaljeno nekoliko hitaca tokom rutinske kontrole taksi vozila u Loznici. Tada je ubijen jedan policajac, Nikola K. A Vjekoslav I. je ranjen.

U taksi vozilu nalazili su se strani državljani, pretpostavlja se da su albanske nacionalnosti, koji su pucali na saobraćajnu policiju. Prema prvim informacijama sa terena, u tom obračunu, jedan policajac je od posledica ranjavanja preminuo, dok je drugi pripadnik MUP-a zadobio teške telesne povrede, ali je u stabilnom stanju, preneli su jotros mediji.

Jake policijske snage raspoređene su po okolnim mestima oko Loznice, među kojima su i granični policajci. Naši reporteri uočili su i kriminalističke inspektore kako u vozilu bez policijskih obeležja velikom brzinom voze pod rotacijama, u potrazi za ubicom.

Alo