Док домаћа јавност бруји о објави Радоша Бајића, који је на Инстаграму директно прозвао колегу и некадашњег доброг пријатеља, Лазара Ристовског, глумац не мари већ ужива са својом 39 година млађом изабраницом.

Лазар се проводи у Берлину са глумицом Аницом Лазић, чиме се млада глумица и похвалила на Инстаграму.

- Моја два Лазара, Берлин ‘24", написала је Аница у опису низа фотографија које је објавила, а на којима ужива с глумцем и својим братом.

 

 

Поред ове објаве, Аница je са својим пратиоцима на Инстаграму поделила и фотографију са аеродорма на којем је по свему судећи са Ристовским.

Фото: Инстаграм принтскрин/anicalazicofficial

 

 

Подсетимо, Радош Бајић подигао је данас буру на друштвеним мрежама када је открио да Лазар Ристовски "више није онај човек кога је познавао".

 

 

- Он из Равног Села, ја из моје Медвеђе. Ходамо и једемо шта се нашло. Он гризе јабуку, ја парче кифле, па размењујемо као браћа. Све то пре пола века, на београдском асфалту испред Скупштине. ... Нас двојица, чисти, млади, и високи као јабланови, студенти глуме и најбољи другови. Ноћ, дан без престанка, увек и свуда заједно. Време оскудности и сиромаштва, али и идилична прича о вечном завету, о другарству, части и поштењу... - написао је Радош

Ристовски је реаговао на објаву свог колеге речима:

- Немам коментара на те глупости. Извините, довиђења - кратко је поручио Ристовски за Телеграф.

 

БОНУС ВИДЕО: