Осим нежних боја које асоцирају на луксуз, у дому Милета и Марте Савић доминирају и дречаве боје, али и детаљи.  

Марта и Миле су опремили дом скупоценим намештајем, вила је опасана високим зидинама са црном огромном капијом, а ролетне на прозорима спуштене, како би заштитили своју приватност од погледа пролазникс са улице. Базен се налази у центру дворишта, имају и билијар салу салу, огроман гардеробер, нагађа се да је пар издвојио преко пола милиона евра за опремање свог дома. Имају и пространу бела кухиња.

- Рођен сам на селу. У породици је било нас петоро деце. Живели смо од земљорадње. Нисмо били баш сиромашни, било је хране, пића, стоке, али нисмо могли да приуштимо себи све што смо желели, на пример, добар бицикл, и тако неке ствари - испричао је Миле својевремено.

- Спавали смо у кући где се само ложила једна пећ, остале собе су биле хладне, без грејања. Било је тога и да сам спавао на местима где је влага, на буђавом душеку. Није било ни добре гардеробе, ни ципела, али смо били здрави. Зато сам сад здрав. Бар сам тако чуо да људи који се мало намуче кроз детињство и живот, чак дуже живе - присетио се певач тада за домаће медије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: