Све се одиграло на плажи на црногорском приморју, а на срећу, њен тадашњи супруг Војислав Милошевић је био ту да јој пружи неопходну помоћ.

Наиме, Јеремићева је испричала да се инцидент догодио док се сунчала и читала књигу, када ју је изненада обузела јака врућина. У жељи да се освежи, скочила је у море, али је убрзо осетила страшан бол у грудима и почела да се гуши. Брзом реакцијом њеног тадашњег супруга, водитељка је извучена из воде и превезена у болницу где су јој лекари дијагностиковали блажи облик инфаркта.

- Доживела сам блажи облик инфаркта, који, на сву срећу, није оставио никакве последице. Није ми било ни на крај памети да може тако нешто да ме задеси - присетила се Јована, те додала:

- Сунчала сам се читајући књигу и у једном тренутку ми је постало паклено вруће, па сам буквално отрчала до мора и скочила у воду. Одједном ми се слошило, почела сам да се давим. Страшан бол у грудима ме је паралисао, остала сам без ваздуха. Воја је приметио да се нешто дешава са мном, извукао ме је из воде, дао ми вештачко дисање и одмах одвезао у болницу.

Како су јој лекари тада саопштили, због прегрејаности и наглог скока у хладну воду, дошло је до застоја срца, али је брзом интервенцијом бившег супруга Јована добила неопходну терапију и сада редовно пије лекове како би се осећала добро.

- Рекли су ми да је то био застој срца јер сам прегрејана скочила у хладну воду. Одрадили су ми све потребне анализе и добила сам терапију коју редовно пијем. Ето, све је добро захваљујући мом бившем мужу. Он ми је спасао живот, а ја сам му покварила одмор - испричала је својевремено водитељка Пинк за Свет.

Она је, иначе, и током раног детињства доживела незгоду о којој је јавно причала, када се са братом затворила у витрини за пиће.

Република

БОНУС ВИДЕО: