Sve se odigralo na plaži na crnogorskom primorju, a na sreću, njen tadašnji suprug Vojislav Milošević je bio tu da joj pruži neophodnu pomoć.

Naime, Jeremićeva je ispričala da se incident dogodio dok se sunčala i čitala knjigu, kada ju je iznenada obuzela jaka vrućina. U želji da se osveži, skočila je u more, ali je ubrzo osetila strašan bol u grudima i počela da se guši. Brzom reakcijom njenog tadašnjeg supruga, voditeljka je izvučena iz vode i prevezena u bolnicu gde su joj lekari dijagnostikovali blaži oblik infarkta.

- Doživela sam blaži oblik infarkta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi - prisetila se Jovana, te dodala:

- Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu.

Kako su joj lekari tada saopštili, zbog pregrejanosti i naglog skoka u hladnu vodu, došlo je do zastoja srca, ali je brzom intervencijom bivšeg supruga Jovana dobila neophodnu terapiju i sada redovno pije lekove kako bi se osećala dobro.

- Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom bivšem mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor - ispričala je svojevremeno voditeljka Pink za Svet.

Ona je, inače, i tokom ranog detinjstva doživela nezgodu o kojoj je javno pričala, kada se sa bratom zatvorila u vitrini za piće.

Republika

BONUS VIDEO: