Балканска звезда је овај пут стала у одбрану млађе колегинице Тее Таировић, после срамних оптужби на друштвеним мрежама да ствара вештачки хајп око себе да би распродала што више концерата.

Карлеуша се огласила на Инстаграму и рекла да јој није јасно како се појединцима опраштају лажи док о Теи говоре лоше. 

Фото:Принтскрин/Инстаграм/jelenakarleusa.78

 

Карлеуша је споменула и Десингерицу и пљување у уста публици на његовим наступима, што је недавно веома разбеснело јавност.

- Зашто је за нпр. друге певаћице ок, а за ову нпр. није ок да се користе маркетинг лажима и вештачким хајпом? Будимо фер. Сви имају право да се боре како знају и умеју и на многе трикове других певача је публика безглаво насела. Зашто исмевати ову певачицу, ма шта о њој мислили, а прихватати другу, трећу или пету, која се служи истим тактикама? Да ли је крив извођач који публици, на пример, пљује у уста или онај у публици који отвара уста да му извођач пљуне у та иста уста? Да ли је крив извођач који не прода две Арене, а закаже трећу или публика која похита на четврту, пету и шесту? Реторичка питања на која сви знамо одговор - написала је Јелена као и увек без длаке на језику и многима решила недоумицу.

БОНУС ВИДЕО: