Balkanska zvezda je ovaj put stala u odbranu mlađe koleginice Tee Tairović, posle sramnih optužbi na društvenim mrežama da stvara veštački hajp oko sebe da bi rasprodala što više koncerata.

Karleuša se oglasila na Instagramu i rekla da joj nije jasno kako se pojedincima opraštaju laži dok o Tei govore loše. 

Foto:Printskrin/Instagram/jelenakarleusa.78

 

Karleuša je spomenula i Desingericu i pljuvanje u usta publici na njegovim nastupima, što je nedavno veoma razbesnelo javnost.

- Zašto je za npr. druge pevaćice ok, a za ovu npr. nije ok da se koriste marketing lažima i veštačkim hajpom? Budimo fer. Svi imaju pravo da se bore kako znaju i umeju i na mnoge trikove drugih pevača je publika bezglavo nasela. Zašto ismevati ovu pevačicu, ma šta o njoj mislili, a prihvatati drugu, treću ili petu, koja se služi istim taktikama? Da li je kriv izvođač koji publici, na primer, pljuje u usta ili onaj u publici koji otvara usta da mu izvođač pljune u ta ista usta? Da li je kriv izvođač koji ne proda dve Arene, a zakaže treću ili publika koja pohita na četvrtu, petu i šestu? Retorička pitanja na koja svi znamo odgovor - napisala je Jelena kao i uvek bez dlake na jeziku i mnogima rešila nedoumicu.

BONUS VIDEO: