Баш због тог турбо темпа здравље Милоша Биковића може бити нарушено, што срећом у његовом случају се није десило, а од када је постао отац труди се да себи прави такав распоред да највећи део времена проведе са породицом.

Ових дана млади глумац борави у Кини на снимању новог филма, а на јесен се припрема за нову сезону култне серије "Јужни ветар".

Фото: АТА имагес / Р.З.

 

 

Трећи део омиљене серије снимаће се у Београду и у Бечу, а једна од локација биће им и дворац Ебенфурт, односно породични дом популарне певачице Драгане Мирковић.

Глумци су увек пуни анегдота са снимајућих дана, а једну такву испричао је и драмски уметник у емисији "Кец на једанаест" недавно.

Детаљ са сета многе је у први мах забринуо јер је у питању здравље Милоша Биковића. Ипак, разлога за бригу нема јер је све у најбољем реду, а глумац је о свему са осмехом говорио.

 

@videorpc Da li vam se svidjaju ovakvi videi? Da ki zelite jos ovakvog kontenta, ukoliko da podrzite nas pracenjem ! ❤️ #milosbikovic #filmovi #realnost ♬ original sound - 👁️‍🗨️ Videografija

 

- Имамо ту једну сцену коју смо снимали Александар Берчек и ја за овај други део у болници. Ја сам био прикачен на неки апарат и ми смо тражили да тај апарат има само као визуелни неки ефекат.

Док смо снимали сцену замолили смо сестру, она је само рекла "Важи, важи", у реду неће он ништа да пишти. И сад ми играмо сцену и апарат крене: "Пи, пи, пи, пи!".

Настављамо ми да играмо, оно опет. И ми као "Стоп. Извините, можете ли само да средите да не пишти, а она ме пита "Шта радите Ви?" Ја се збунио упитах је "Молим?".

Она ме пита да ли сам срчани болесник, а ја јој кажем колико знам, нисам. Испоставило се да ми притисак и пулс ненормално скачу. 

Фото: АТА имагес

 

 

Што каже Александар Берчек никада нисмо мерили шта се глумцу дешава када проживљава тај емотивни стрес који ми глумимо.

Разлога за бригу нема - здравље Милоша Биковића је одлично али је заиста занимљиво да сазнамо кроз шта они пролазе док глуме одређеног лика.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: