Бранко Јанковић напустио је град, вратио се у своје родно место и посветио је пољопривреди и козарсту. Он сада уз подршку супруге живи сан.

Запазили смо га у серији "Војноа академија", која га је прославила, а онда је освојио срца публике феноменалном улогом у "Татама". 

Изузетно је ангажован и пред камерама, и у позоришту, али не запоставља никако ни своје огромно имање на којем има више од 2.000 коза.

Foto:Printskrin YouTube/Ata images

 

 

- Човек у себи има потребе, таленат и могућности да реалзује своју личност кроз посао, или мом случају послове. Ја сам у глумачком послу неко ко има доста улога и много ради, тако да ми је ово као нека трећа врста реализације моје личности. Будућност Србије је у производњи хране, пољопривреди са финалним, озбиљним производом, објаснио је глумац који су главни разлози због којих је мир потражио у Гуњацима близу Осечине.

- Ово је кућа у којој сам рођен, моја дедовина и прадедовина, а ту ми сад и деца одрастају, истакао је.

Фото: П. Милошевић

 

 

Јанковићева мајка открила је да је у детињству био миран и повучен. До основне школе, коју је завршио у родном крају, сваког дана пешачио је четири километра у једном правцу. Највећа жеља била му је да вози камион, због чега је уписао Средњу саобраћајну школу у Земуну, а то је подразумевало живот у студентском дому.

- У једној соби спавало је нас осморо, имали смо заједничко купатило. Да бих обезбедио егзистенцију, радио сам разне послове преко омладинске задруге. У дому је било доста активности, па сам ишао на часове веронауке и шах, а ту сам се заинтересовао и за глуму.

Глумац сада са својом супругом има две ћерке и сина.

Како кажу, привилеговани су што њихова деца могу да одрастају у Београду, али и у нетакнутој природи, окружени домаћим животињама, и уживајући у игри под отвореним небом.

БОНУС ВИДЕО: