Новак и Јелена Ђоковић венчали су се 2014. године на Светом Стефану, а све је било организовано у строгој тајности и са високим мерама обезбеђења.

Тек по неки детаљ успео је да исплива у јавности и то углавном након што је свадба завршена.

Сада, десет година касније, певачица Александра Дабић открила је како је управо она певала Ђоковићима и са јавности поделила неке од занимљивости са овог славља.

- Тада сам радила са бендом који је био њихов познаник. То је било све у строгој тајностим потписали смо и уговор да не смемо да се сликамо тамо и тако. Два дана смо били тамо, у Бечићима. Имали смо и хаљине које су шили по нашој мери како не бисмо много штрчали. Био је добар бакшиш, било је фантастично, рекла је певачица за "Морава" подкаст.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је објаснила како је све било на високом нивоу, те да се мислило на сваки детаљ:

- Први пут сам јела предјело које данас чешће виђамо, био је кавијар, пршута, необична декорација са вођем, заиста фантастично, присетила се она.

Гала свадба о којој је писао цео свет

Фото: Профимедиа

 

 

Свадбено весеље организовано је између милочерске и Краљичине плаже, испод великог бора на платоу поред Виле Милочер. После венчања званице су прешле у башту Спа центра у залеђу Краљичине плаже где су постављени шатори.Венчање је одржано у специјално направљеној мермерној куполи. Након првог брачног пољупца присутне званице су аплаузом наградили младенце, а Јелена је потом бацила бидермајер.Сватови су након тога прешли у башту где је настављено са слављем.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: