Novak i Jelena Đoković venčali su se 2014. godine na Svetom Stefanu, a sve je bilo organizovano u strogoj tajnosti i sa visokim merama obezbeđenja.

Tek po neki detalj uspeo je da ispliva u javnosti i to uglavnom nakon što je svadba završena.

Sada, deset godina kasnije, pevačica Aleksandra Dabić otkrila je kako je upravo ona pevala Đokovićima i sa javnosti podelila neke od zanimljivosti sa ovog slavlja.

- Tada sam radila sa bendom koji je bio njihov poznanik. To je bilo sve u strogoj tajnostim potpisali smo i ugovor da ne smemo da se slikamo tamo i tako. Dva dana smo bili tamo, u Bečićima. Imali smo i haljine koje su šili po našoj meri kako ne bismo mnogo štrčali. Bio je dobar bakšiš, bilo je fantastično, rekla je pevačica za "Morava" podkast.

Foto: ATA images

 

 

Pevačica je objasnila kako je sve bilo na visokom nivou, te da se mislilo na svaki detalj:

- Prvi put sam jela predjelo koje danas češće viđamo, bio je kavijar, pršuta, neobična dekoracija sa vođem, zaista fantastično, prisetila se ona.

Gala svadba o kojoj je pisao ceo svet

Foto: Profimedia

 

 

Svadbeno veselje organizovano je između miločerske i Kraljičine plaže, ispod velikog bora na platou pored Vile Miločer. Posle venčanja zvanice su prešle u baštu Spa centra u zaleđu Kraljičine plaže gde su postavljeni šatori.Venčanje je održano u specijalno napravljenoj mermernoj kupoli. Nakon prvog bračnog poljupca prisutne zvanice su aplauzom nagradili mladence, a Jelena je potom bacila bidermajer.Svatovi su nakon toga prešli u baštu gde je nastavljeno sa slavljem.

(Kurir)

BONUS VIDEO: