Породица борави у луксузном хотелу са пет звездица, а атрактивна бринета редовно дели авантуре својих наследника путем друштвене мреже Инстаграм. На фотографијама се може видети како наследници скачу са јахте, пливају и уживају, док поносна мајка све то снима. Такође, Јелисавета је поделила и детаље о луксузном смештају, као и фотографију у минијатурном бикинију, одушевивши своје пратиоце.

Фото: Инстаграм принтскрин/jagodenamagli

 

 

Наиме, Јелисавета је ухватила моменат како позира испред огледала, и то у минијатурном бикинију, а како су сви могли да примете, глумица никад боље није изгледала. "Њено тело као да су вајали богови", гласио је један од коментара у мору комплимената на рачун њеног физичког изгледа.

Како се може видети, супруга нашег прослављеног кошаркаша Милоша Теодосића, поред глумачких остварења, успела је и да вредно ради на свом телу, те су сви одмах приметили њене изражене трбушњаке.

 

 

Подсећања ради, иако су поједини медији пренели информацију да се брачни пар разводи, о томе нема ни говора, а како обоје деле љубав према путовањима, лепа Јелисавета и Тео су пресекли, те донели одлуку да ће након пословних обавеза уживати на Црногорском приморју, али и на обали Италије.

Фото: АТА имагес

 

 

- Обоје воле да путују, па су јул и август резервисани за одмор. Најпре би требало да отпутују у Италију, а потом с пријатељима у Црну Гору. И прошле године су били на приморју и одлично су се провели. Њихови малишани уживају с мамом и татом, тако да су аранжман и боравак прилагодили потребама деце. Наравно да током брака долази до сукоба и размирица, али о ситним несугласицама које су се догодиле готово да и не говоре, већ су концентрисани на пословне обавезе, али и на предстојећи одмор - навео је недавно извор близак познатом пару.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: