Заједнички живот започели су у Валенсији, где су остали до краја брака из којег су добили двојицу синова, Луку и Андреја, који је услед болести преминуо у 13. години.

Пеђа је недавно поговорио о краху брачне заједнице са Еленом, а како каже, тај брак је био грешка.

Фото: Н. Параушић

 

 

- Не знам да ли сам сломио срце многим женама, мислим да нисам. Обично се фудбалери због начина живота и брзог сазревања, обично се одлуче на тај корак женидбе и стварања породице врло млади. То је био случај са мном. Оженио се добио дете и фокусирао се на каријеру. Можда да могу поново да се вратим, вероватно не бих направио нешто слично. Али то је тада било потпуно нормално и кад анализирате све неке бивше фудбалере тог мог доба, онда је то мање-више исто - 21, 22, 23 године, клинци који су фокусирани на фудбал, ожене се млади, гомила од њих направи грешку, као што сам направио ја, па се разведу, па свашта нешто, али то је нормално за фудбалера тих година - рекао је искрено Пеђа, а онда открио детаље развода брака са Еленом.

 

 

- Из ове перспективе мислим да је била грешка, јер сам се после шест-седам година развео. Сваки развод схватиш да си погрешио. Тада нисам знао да је грешка, али из ове перспективе кажем да је грешка и то тако треба схватити, никако другачије. Не само што си млад, него те и професија наводи да не можеш да се концентришеш да си ту. Ја сам био фанатик, дошао сам у Партизан, имао тих шест месеци кризе, и мој фокус је био да будем оно што се од мене очекује и он да ту нема простора за неке друге ствари. И кад вам неко нешто предложи, по дифолту кажем важи, али ниси концентрисан на то, фокус је био фудбал - рекао је Пеђа за "Уну".

- Све што је бивше, бивше је, ајмо да причамо оно што је садашње и оно што нас чека у будућности. Не треба причати, поготово те незгодне ствари, не треба враћати те давне ствари које су давно, давно заборављене - закључио је био Пеђа Мијатовић о разводу.

(Blic)

БОНУС ВИДЕО: